För dig som är intresserad, driver jag idag personligen några hemsidor. Här ser du mina fyra sidor som jag aktivt driver idag. Sedan har jag via willexberg.se ett antal sidor som jag sköter uppdateringen på och som jag är delaktig i på något sätt.

Ingvar Willexberg

En personlig hemsida, men fokus på det privata som händer i livet. Ibland väldigt personligt och ibland mer ytligt. Sidan är helt personlig med personliga åsikter som inte alltid är politiskt korrekt.

Besök hemsidan: ingvar.willexberg.se

Willexberg Art & Design

Här finner du mina arbeten som jag gör åt föreningar, företag och även en del konstvärk som jag skapat genom åren. Här finns hela min portfölj av hemsidor genom åren och här finns det också information om hur du kan anlita mig.

Besök hemsidan: willexberg.se

Willexberg Foto

Här är min fotosida, här visar jag upp bilder och skriver om mitt intresse för fotografering. Det finns både en svensk sida och en internationell sida.

Besök på svenska: willexbergfoto.se
Besök på engelska: willexbergphoto.com

IPolitiken

Då jag är politiskt aktiv har jag valt att starta en hemsida där jag skriver om det politiska arbetet. Här skriver jag om det som händer lokalt, men även mina tankar om det som sker i landet och i världen. Jag är aktiv Socialdemokrat, men det är inte alltid som jag håller med om partiets ståndpunkter. Därför är sidan IPolitiken.se en spegling av mina åsikter och alltså inte alltid var partiet står för.

Besök hemsidan: ipolitiken.se