Jag heter Ingvar Willexberg och har arbetat i butik i 25 år. 

Mina personliga egenskaper som jag kan bidra med är ansvarskänsla, ordningssinne, noggrannhet och hjälpsamhet. Efter att ha gått ICAs BLU utbildning arbetade jag två år som butikschef. Ett arbete som lärde mig mycket både om personalansvar och om arbetet som chef. 

I butik har jag arbetat med allt från att sitta i kassan, plocka frukt och grönt, kolonial och chark. Har haft ansvar för Mejeri i över 15 år. Har haft personalansvar och ekonomiskt ansvar under två år och har läst ekonomi på gymnasiet samt butiksekonom på BLU. Har också haft eget företag med bokföring och redovisning.

Jag har goda kunskaper i butiksdrift och orderhantering samt mycket mer som berör butiksarbetet. Känner att jag efter 25 år i branschen besitter goda kunskaper om butiksarbetet.

När jag inte spenderar tid på jobb, är jag foto intresserad och tar mycket bilder, ser gärna en film, läser en bok, små egna IT-projekt eller spenderar tid på familjens kolonilott. 

Jag tror att om du besökt min hemsida och läst mina inlägg får du en väldigt bra personlig bild av vem jag är och hur jag tänker och vad jag tycker om livet och det som händer i världen. Här kan du också se mina intressen och projekt som jag arbetar med på fritiden.