Första hemsidan

Hej på er alla, det är är första gånge på alla år som jag äntligen har en personlig hemsida som fungerar och som jag är nöjd med.

Jag har haft många personliga hemsidor genom åren och jag har försökt få till både bloggar, fotosida, företagssida m.m. men på något vis har jag aldrig varit nöjd eller så har de aldrig blivit klara. Det här är verkligen första gången som jag har en sida som jag är nöjd med och som verkligen är klar och i drift.

Jag vet att jag nu kommer att sköta den här sidan mycket bättre än tidigare sidor jag haft, vet också att det kommer bli fler blogginlägg och mer personligt här. Sen hur personlig jag kommer att bli, det återstår att se. Men här kommer jag att skriva mycket personligt. Har jag tankar kring foto, design, koloni, politik, ja klart jag har, men det har jag också egna sidor för och där kan jag ägna tid åt att uppdatera mina sypunkter. Men jag kommer säkert nämna det i korta inlägg även här att jag har uppdaterat mina andra sidor Willexberg Art & Design, Willexberg Foto och IPolitiken.se.

Kommentera